Beelink GT1-A Ultimate Voice Control Netflix HD/4K certified 3GB DDR4 + 32GB EMMC |VTV

129,00 99,99

Excl. BTW: 82,64

Beschikbaarheid:
Pre-Order
Model:
GT1A
Merk:
Beelink

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

Deze GT1-A heeft voice control via de afstandsbediening en is door Netflix gecertificeerd om HD en 4K te mogen afspelen!

Zodra je de box van de Beelink GT1-A openmaakt, valt je meteen op hoe klein het apparaat wel niet is. Na het bewonderen van de omvang, zal het volgende dat opvalt het stijlvolle carbon zijn. Dit carbon geeft de box een rustige, luxe en exclusieve uitstraling. Het luxe aan de buitenkant, zie je ook weer terug als je de Android tv box opstart. Je kent misschien nog wel die saaie schermen van 'vroeger'? Verleden tijd. De Beelink GT1 heeft een mooi, strak menu en niet een saai overzicht zoals je vaak ziet.

Ook aan de binnenkant van dit apparaat, tref je een hoop power aan. Wat dacht je bijvoorbeeld van de vlotte Amlogic S912 Octa Core processor? Of de 3GB geheugen waarmee dit apparaat is uitgedost? En wat dacht je van die harde schijf waar maarliefst 32GB op past? Deze combinatie van snelheid, resulteert in een echt powerhouse. Zo kun je de Beelink GT1 Pro dan ook wel noemen!


In de doos van de Beelink GT1-A, tref je naast de Android tv box een HDMI kabel, een power adapter en een afstandbediening (infrarood). Hiermee kun je de box eenvoudig aansluiten op de tv en ben je eigenlijk direct klaar voor gebruik. Wel is het aan te raden om een mini toetsenbord te gebruiken, als je bijvoorbeeld gebruik wil maken van apps als Netflix, YouTube of Kodi. Het vele typen wat je dan vaak moet doen, gaat op een toetsenbordje net wat soepeler. Je kunt dit toetsenbord uitzoeken in het winkelmandje.

Ben je van plan om video te kijken? Of misschien juist om te genieten van muziek? Dan is het goed om te weten dat de Beelink GT1-A Android tv box is voorzien van een sterke geluidskaart. Ook een goede videokaart is aanwezig. Het gebruik van apps als KPN Play, Ziggo GO, YouTube, Spotify, Kodi, Netflix en VLC gaat dan ook zonder problemen. En natuurlijk ook in de 4K UHD!

Een Beelink GT1-A Android tv box kopen?
Het is goed om te weten dat de Beelink GT1 Ultimate Android tv box volledig gebruiksklaar is. In de doos tref je alles om de box op je tv aan te sluiten en te gebruiken. Een overzicht:

1x Beelink GT1-A Android tv box
1x een HDMI kabel voor aansluiting op de TV
1x een afstandsbediening
1x een stroom adapter
1x een handleiding

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder