Google home nest mini met 2 smart stekkers

64,90 55,00

Excl. BTW: 45,45

Excl. BTW:
45,45
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
gosund-sp211-smart-plug-wit-alexa-and-google-home-compatible

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

De nieuwe Nest Mini van Google met 2 smart stekkers, nu met beter en rijker geluid! De tweede generatie beschikt over meer vermogen en meer bass. De Google assistent staat 24/7 voor je klaar, je hoeft alleen maar 'Hey Google' te roepen. Speel al jouw favoriete hitjes af op Youtube music, spotify of gewoon via de radio. Beschik je ook over slimme lampen? Dan zijn deze eenvoudig aan/uit te zetten maar ook te dimmen! De Nest Mini werkt met honderden smartapparaten, zoals verlichting, thermostaten en slimme stekkers. Hiernaast past de Google Nest Mini in elk interieur op een koffietafel, een nachtkastje of aan de muur.

Beter geluid

'Zet hem maar wat harder'. Je favoriete muziek klinkt grootser en rijker op de Nest Mini.

Smart stekkers
Zeer compact, blokkeert geen andere stopcontacten met schakelaar, Alexa, Google Home and IFTTT compatible Met zijn compacte en handige ontwerp is deSP1 het kleinste en aantrekkelijkste apparaat in zijn soort. Speciaal ontworpen voor de Europese markt. Voldoet aan alle veiligheids- eisen! Bedien uw huishoudelijke apparaten effectief met dit apparaat.

Afstandsbediening van overal Bedien uw huis overal en altijd vanaf uw tablet of smartphone via de gratis Gosund-app. Werkt perfect samen met Amazon Alexa, Google Assistant of IFTT om uw apparaten te beheren - zelfs via spraakbesturing. Ook compatibel met TuYa , Smartlife en andere. Energie monitoring De stekker meet de door het aangesloten apparaat of lamp verbruikte energie. Schema en tijdschakelaar Met de gratis Gosund-app kunt u schema's en timers maken voor aangesloten apparaten precies zoals het u het beste uitkomt. Power Off Herstelfunctie Het slimme stopcontact keert terug naar zijn oorspronkelijke status na een stroomstoring. Specificaties

  • Verbindingsmogelijkheden draadloze technologie: Wi-Fi
  • Frequentiebereik: 2,4 GHz
  • Wi-Fi-standaarden: 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n)
  • Rated Current: 10A (max)
  • Total Power Output: Max 2500w

Muziek streamen

Stream muziek met je stem. Speel muziek af via Spotify, YouTube Music, TuneIn Radio en meer.​​ Laat de Google Assistent gewoon weten welk nummer, album of genre, of welke artiest je wilt horen. Of stream naar de Nest Mini vanaf je telefoon.

De Google Assistent

De Google Assistent staat altijd voor je klaar. Stel je vraag en krijg het beste van Google, en informatie over het weer, nieuws en vrijwel alle andere onderwerpen. Stel timers en wekkers in, bel iemand met Google Duo, en meer. Nederlands en Frans zijn beschikbare talen voor de Nest.

Voice Match

'Hey Google, goedemorgen'. Met Voice Match kan ​de Google Assistent ​je gepersonaliseerde informatie over je dag geven, zoals je dagschema, de route naar je werk, herinneringen en meer.​

Smarthome

Bedien je smarthome met je stem. Zeg​ ​de Google Assistent de verlichting te dimmen, de verwarming hoger te zetten of de tv te pauzeren. De Nest Mini werkt met honderden geschikte smartapparaten van je favoriete merken, zoals lampen, thermostaten of tv's

Klaar om aan de muur te worden bevestigd

Hang hem aan de muur. Je kunt de Nest Mini aan de muur hangen in je keuken, slaapkamer, woonkamer of hal.​​ Hij is gemakkelijk te bevestigen en bereiken. En hij staat nooit in de weg.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder