Gosund SL3 Nitebird 10 meter LED RGB smart strip, Alexa and Google Home compatible

34,95

Excl. BTW: 28,88

Excl. BTW:
28,88
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
SL3

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

Gosund SL2 Nitebird 2 x 5 meter LED RGB smart strip, Alexa en Google Home compatibel
Gosund TV LED-lichtstrip heeft meerdere heldere kleuren om afbeeldingen en films op tv levendiger te maken.Je kunt een thuisbioscoopachtig plezier creëren door gekleurd licht toe te voegen achter tv, pc, laptop enz.

Synchroniseren met muziek
Synchroniseer met muziek en als je een geluid afspeelt, kan de kleur van de led-lampjes veranderen met de melodie. U kunt uw ledstriplicht zo instellen dat het bij meerdere gelegenheden past.

Timer Functie
Stel een timer in voor uw rgb-lampen, uw smartstrip wordt automatisch in-/uitgeschakeld, u hoeft zich nooit zorgen te maken over het in-/uitschakelen van het ledstriplicht.

App-bediening
U kunt wifi-ledstripverlichting rechtstreeks via de telefoon-app bedienen, zolang uw telefoon toegang heeft tot een beveiligd (alleen) wifi-netwerk van 2,4 GHz en beschikbaar is.

16 miljoen kleuren
Deze RGB-striplampen zijn meer dan 16 miljoen kleuren om aan uw levensbehoeften te voldoen, perfect voor slaapkamer, eetkamer, woonkamer, keuken, bar, tv ...

Levendige kleuren voor de computer
Deze slimme ledstripverlichting brengt ook de helderheid van uw pc-scherm in evenwicht, wat de belasting van uw ogen aanzienlijk vermindert en zorgt tegelijkertijd voor een betere game-ervaring.

Groepscontrole
U kunt wifi led-stripverlichting rechtstreeks via de telefoon-app bedienen. En combineer al je ledstriplampen met andere slimme apparaten van gosund in een groep om ze met één enkele knop te bedienen.

Specificaties
Ondersteunde OS: Android, iOS
Compatibiliteit: Google Assistant, Amazon Alexa
Voeding: Adapter
Toepassingstaal: Engels
Verbinding: WiFi
Toepassingsgebied: Verlichting
Lengte: 10 meter
Gebruik: Binnen
Type ledstrip
Uitrusting en functies: Spraakbesturing, Mobiele applicatie, Lichtkleurinstellingen, Muziekvisualisatie, Afstandsbediening, Lichtintensiteit en kleur aanpassen
Productcode: SL2

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder