MX-4 - Hoogwaardige thermische verbinding voor alle CPU-koelers, extreem hoge thermische geleidbaarheid, lage thermische weerstand, veilig gebruik, lange levensduur, koel pasta 4g

6,59

Excl. BTW: 5,45

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
MX-4

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

  • Beter dan vloeibaar metaal: De Arctic MX-4 warmtegeleidingpasta van microdeeltjes koolstof garandeert extreem hoge warmtegeleiding. De warmte van de CPU/GPU wordt snel en efficiënt afgevoerd. Viscositeit: 870 poise
  • Eenvoudig aan te brengen: Dankzij de consistentie kunnen zelfs beginners de MX-4 eenvoudig aanbrengen. Ideaal voor gebruik op chips. Vermijd luchtruimtes tussen de CPU en de koeler door een punt aan te brengen.
  • Veilig in gebruik: De ARCTIC MX-4 is een metaalvrije en niet-elektrisch geleidende pasta. Dit minimaliseert het risico op kortsluiting en biedt perfecte bescherming voor je computer.
  • Lange levensduur: In vergelijking met metalen of siliconen warmtegeleidingpasta hoef je met de MX-4 van Arctic geen compromissen te sluiten. Eenmaal aangebracht gaat het minstens 8 jaar mee.
  • Super prijs-kwaliteitsverhouding: De Arctics hoogwaardige warmtegeleidingpasta voor systeemintegratoren overtuigt met zijn lage prijs en zal ongetwijfeld je verwachtingen overtreffen.

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder