PC Case - be quiet! Pure Base 500 - incl. 2 ventilatoren en zijkant van gehard glas!

79,99

Excl. BTW: 66,11

Beschikbaarheid:
3
Model:
bq500

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

Bouw je eigen ultieme GAME PC met deze kast als basis!

Geschikt voor waterkoeling, led en diverse ventilatoren, de perfecte basis voor een supersnelle perfect gekoelde Game PC! Alle hardware die je nodig hebt past er prima in en het ontwerp van de kast is strak en gebruikersvriendelijk.

be quiet! Pure Base 500 Black Window, 450 x 231 x 443, IO-panel 2x USB 3.0, HD Audio, 2x 3,5, 5x 2,5, inc 2x 140 mm Pure Wings 2, Watercooling ready

 

BOVENKAP MET MAGNETEN

Perfect voor stille luchtgekoelde systemen

De reguliere bovenkap ronden het design van de Pure Base 500 perfect af. Een isolatiemat eronder zorgt voor een stille werking. Het is de perfecte keuze voor luchtgekoelde systemen en normale, stille pc-configuraties. Sterke magneten zorgen ervoor dat de bovenkappen stevig passen.

 

HOOGWAARDIGE TOP COVER

Maximale luchtstroom voor watergekoelde configuraties

Voor iedereen die streeft naar maximale prestaties en vooral met watergekoelde systemen, is de extreem luchtdoorlatende bovenklep de juiste keuze. Het is gemaakt van lichte mesh-stoffen, wat zorgt voor de hoogst mogelijke luchtstroom.

 

TWEE VOORGEÏNSTALLEERDE PURE WINGS 2

Fluisterstille werking

Twee voorgeïnstalleerde Pure Wings 2-ventilatoren met voor luchtstroom geoptimaliseerde ventilatorbladen die zorgen voor een perfecte luchtstroom en koeling. Ondanks het compacte ontwerp van de behuizing zijn de voor- en achterventilatoren beide 140 mm-modellen, wat resulteert in een zeer stille werking. Er kunnen maximaal drie 140 mm ventilatoren worden geïnstalleerd.

 

GELUIDSDEMPING

Grote stilte en stabiliteit bereiken

De voorkant, zijkanten en normale bovenklep zijn uitgerust met isolatiematten die zorgen voor een grote stabiliteit en verbeterde geluiddempende eigenschappen. De stoffilters aan de voor- en onderkant zijn eenvoudig te verwijderen om schoon te maken.

 

VERFIJND ONTWERP

Royale ruimte voor high-end hardware

De Pure Base 500 biedt royale afmetingen om high-end grafische kaarten en grote koelers tot 190 mm hoog te installeren. Ventilatoren of een radiator tot 360 mm kunnen eenvoudig vooraan worden geïnstalleerd en het bovenste gedeelte biedt ook ruimte voor meer ventilatoren of een radiator tot 240 mm.

 

EYE-CATCHING FUNCTIES

En geweldige mogelijkheden voor kabelgeleiding

Pure Base 500 biedt verschillende mogelijkheden om in totaal maximaal vijf SSD's te installeren. Er kunnen er twee worden geïnstalleerd voor een prominente weergave door het raampaneel. Om ongewenste kabels te verbergen, biedt de behuizing uitstekende kabelgeleidingopties.

 

FUNCTIONELE PSU-SCHOUD

Biedt een net interieur

De PSU-kap bedekt perfect de kabels en PSU. Het bevat ook een dubbele HDD-kooi met ontkoppelde bevestigingen die trillingen verminderen en de stilte helpen maximaliseren. De kooi kan ook worden verplaatst om een ​​radiator tot 360 mm aan de voorkant te installeren. De voedingseenheid kan eenvoudig van achteren worden geïnstalleerd, gemonteerd op de meegeleverde PSU-beugel.

 

GETEMPERD GLASVENSTER

Een perfect zicht op uw pc

Het hoogwaardige zijvenster met volledige vensters biedt een perfect zicht op de componenten in uw pc-behuizing. Het raam is gemaakt van getint en gehard glas met zwart geschilderde zijbalken.

 

- Verwisselbare bovenklep voor stille of krachtige systemen

- Twee voorgeïnstalleerde Pure Wings 2 140 mm ventilatoren

- Isolatiematten aan de voorzijde, zijkanten en de reguliere bovenkap

- Waterkoeling klaar voor radiatoren tot 360 mm

- Royale ruimte voor high-end grafische kaarten en grote koelers

- Verschillende opties om in totaal maximaal vijf SSD's te installeren

- PSU-omhulling en slimme kabelrouteringsopties zorgen voor een net interieur

- Eenvoudige PSU-installatie vanaf de achterkant van de behuizing

- Zijpaneel van gehard glas

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder